Voordelen van airconditioner onderhoud bij Vento

  • Behoud de fabriekgarantie
  • Voorkom storingen
  • Deskundig onderhoud
  • Gecertificeerde installateur
Onderhoud aanvragen
Klanten waarderen ons met een 9.6

Airconditioner onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Jouw airconditioner in topconditie houden

Door jaarlijks onderhoud aan jouw airco verlaag jij je energiekosten en verleng je de levensduur van je airconditioner en voorkom je onverwachte storingen.

Onderhoud aanvragen

fabrieks garantie

Voorkom storingen

Gecertificeerd onderhoud

Veelgestelde vragen over airconditioners

De verschillende aircosystemen

Het binnendeel van het aircosysteem bevindt zich in de woning en levert de geconditioneerde lucht. De keuze voor een binnendeel hangt af van je specifieke behoeften. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het systeem in zijn geheel werkt. Zodat er een duidelijke keuze gemaakt kan worden als het gaat om het realiseren van de optimale opstelling. Er zijn verschillende aircosystemen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen.

Een van de populairste soorten die in woningen worden gebruikt is het splitsysteem. Deze is verdeeld in twee onderdelen: het binnendeel en het buitendeel. Bij het verwarmen haalt het buitendeel warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt dan naar binnen geblazen via het binnendeel. Wanneer je je woning wilt afkoelen, verloopt dit proces juist andersom.

Veelgestelde vragen over airconditioners

Er zijn drie soorten binnendelen

Wandmodellen
Wandmodellen (zoals Stylish, Sensira, Emura en Perfera) zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zodat er altijd een is die goed bij je interieur past.

Vloermodellen
Vloermodellen (zoals Perfera vloermodel) zijn compacte airconditioners die bij uitstek geschikt zijn voor onder een vensterbank of in ruimtes met lage plafonds.

Plafondinbouwmodellen
Plafondinbouwmodellen. Als je niet wil dat het binnendeel zichtbaar is, kun je ervoor kiezen om een airco in een verlaagd plafond of een valse wand in te laten bouwen.
Bekijk onze airconditioners

Veelgestelde vragen over airconditioners

Benieuwd welke airconditioner  in jouw huis past?

Een airconditioner neem je voor de komende 20 jaar, dus je wilt zeker zijn van je zaak. Omdat ieder huis anders is, is het van belang om de juiste airconditioner te kiezen. Ons adviesteam staat voor je klaar om je hiermee te helpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Airconditioner storingen oplossen

Ook mogelijk zonder een onderhoudsplan

Soms kan het voorkomen dat jouw airconditioner een storing heeft die verholpen moet worden. Dan kun je bij Vento terecht voor onderhoud aan jouw airconditioner, zonder dat je ons onderhoudsplan hebt afgesloten. We verrichten deze werkzaamheden op basis van regie: je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Maak een vrijblijvende afspraak