Mitsubishi

Heavy Industries Air Conditioning

Energierendement zorgt voor lagere rekening en minder uitstoot
Stille werking
Gebruiksvriendelijk

Geniet het hele jaar door van comfort in huis met geavanceerde, efficiënte verwarmings- en koelingstechnologie van Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning.

Vento installeert airco’s van Mitsubishi Heavy Industries. De airco’s van Mitsubishi Heavy Industries hebben alle minimaal een energielabel A, ze zorgen voor een lagere energierekening en minder uitstoot. Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Mitsubishi Heavy Industries hebben een modern en minimalistisch design. Ze zorgen voor een prettig binnenklimaat, zonder dat het geluid van de apparaten ten koste gaat van uw slaap, werk, of ontspanning.

Mitsubishi Heavy Industries Airco’s betreffen altijd Split Systeem Airco’s, deze bestaan uit een binnen- en buitendeel. Het binnendeel bevindt zich in de woning en levert de geconditioneerde lucht in de ruimte. Het buitendeel, deze monteren wij aan de buitenmuur, in de tuin of op een dak. Het buitendeel comprimeert het koudemiddel dat door het bijbehorende binnendeel warmte of kou in de ruimte onttrekt of afgeeft.

Ontworpen voor iedere smaak

Mitsubishi beschikt over diverse mogelijkheden in het assortiment. Zo bestaat er een wandmodel. Deze wordt op de wand geplaatst en is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zodoende is er altijd wel een model welke bij uw interieur past.

Een andere optie is een vloermodel. Heeft u niet de ruimte op de wand? Deze modellen zijn uitermate geschikt voor onder een vensterband, schuine wand of in ruimtes met lage plafonds.

Ook een plafondinbouwmodel behoort tot de mogelijkheden. Dit aircosysteem kan in een verlaagd plafond ingebouwd worden of is goed te realiseren wanneer uw huis in aanbouw is. Op deze manier profiteert u van innovatieve klimaatregeling, zonder dat het systeem opvalt in uw interieur. 

Wandmodel en plafond inbouwmodel

Vloermodel

Waarom wij?

Vento staat voor betrouwbaar advies en een vakkundige installatie

Adres:

Engelsestadweg 22 | Barneveld

Email:

sales@vento.nl

Openingstijden

Ma-vrij 09.00-17.00 uur